Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش برنا،پیرموذن که در جمه اعضای کمیسیون کشاورزی در استان اردبیل سخن می گفت افزود:صندوق توسعه ملی در پرداخت تسهیلات به استان های کمتر توسعه یافته با مشکلاتی روبروست به طوری که 30 درصد تسهیلات در بین 27 استان کشور توزیع می شود در حالی که 70 درصد منابع این صندوق متعلق به 3 استان کشور است که این تبعیض هایی را به وجود آورده به طوری که صندوق توسعه ملی را باید صندوق خاص استان های توسعه یافته تلقی کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صندوق توسعه ملی باید کمک کار بخش کشاورزی باشد تا به دور از یک جانبه نگری در پرداخت تسهیلات سعی شود همه استان ها به ویژه استان اردبیل که قطب کشاورزی است از تسهیلات این صندوق بهره مند شود.

ما پیشنهاد می کنیم 30 درصد اعتبارات صندوق توسعه ملی به عنوان تسهیلات به بخش کشاورزی با بهره کم اختصاص یابد چرا که بخش کشاورزی پایه رونق صنعت است و در تامین مواد اولیه سایر بخش ها نقش ممتازی را دارد.

استان اردبیل از میان تولید 5 میلیون تن سیب زمینی کشور ظرفیت تولید 800 تا یک میلیون تن سیب زمینی را دارد به طوری که ما در تولید با همدان همواره در رقابت بوده ایم به طوری که ما در جایگاه اول یا دوم قرار داریم که ضرورت دارد در بخش صنایع تبدیلی و تکمیلی سیب زمینی نیز جایگاه خود را ارتقا دهیم.

متاسفانه سردخانه و انبار نگهداری در این استان با ظرفیت کمتر از 5 درصد فعالیت می کند که انتظار داریم سیستم بانکی در پرداخت تسهیلات برای ساخت انبار و سردخانه ویژه سیب زمینی و دیگر محصولات باغی همتی واقعی داشته باشد.

دولت باید در پرداخت بدهی کشاورزان به ویژه گندم کاران همت کند چرا که آنها در شرایط کنونی در خرید بذر گندم خود دچار مشکل هستند که انتظار می رود هر چه سریعتر مشکل به وجود آمده برطرف شود.

ما در استان اردبیل نیازمند توسعه و راه اندازی کارخانه ها به ویژه کارخانه کنسانتره میوه هستیم که در این زمینه امیدواریم با توجه به توانمندی استان اردبیل در تولید سیب و انگور زمینه احداث این کارخانه فراهم آید.

 

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۷۴۵۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارات سنگین طوفان به ۱۰۰ هزار هکتار از گندم‌زارهای خوزستان

رئیس انجمن صنفی کشاورزان خوزستان گفت: طوفان و بارندگی‌های اخیر که می توان گفت در تاریخ خوزستان بی سابقه بوده، خسارات سنگینی به بخش کشاورزی استان وارد کرده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، مسعود اسدی  اظهار کرد: به بیش از 100 هزار هکتار از گندم‌زارهای آماده برداشت استان تا 50 درصد خسارت وارد شده و در خوشبینانه‌ترین حالت 200 هزار تن از گندم‌های آماده برداشت از دست رفته است.

وی ادامه داد: علاوه بر خسارات به مزارع گندم، به تأسیسات، باغات، گلخانه‌ها و دامداری‌های بسیاری از کشاورزان خسارت جدی وارد شده است.

وی گفت: امیدواریم سازمان جهاد کشاورزی به فوریت خسارات را به دقت برآورد و اعلام کند.

رئیس انجمن صنفی کشاورزان خوزستان گفت: همچنین انتظار داریم صندوق بیمه محصولات کشاورزی بدون فوت وقت، تعلل و مضایقه به وظیفه قانونی خود عمل کرده و طبق قانون خسارات وارده به بیمه شدگان را جبران کند.

اسدی همچنین گفت: از دولت و سازمان مدیریت بحران کشور انتظار داریم با توجه به اینکه امکان جبران خسارات وارده از طریق صندوق بیمه محصولات کشاورزی قطعاً وجود ندارد نسبت به بررسی، برآورد و کمک به کشاورزان خسارت دیده استان که خساراتشان مشمول حمایت‌های صندوق بیمه محصولات کشاورزی نیست اقدام عاجل کنند تا در سال جهش تولید با مشارکت مردم، کشاورزان خسارت دیده بار دیگر با امید به سنگر تولید برگردند. 

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • هزینه ۳۵ درصد وجوه سیب‌زمینی انبار شده در اردبیل پرداخت شد
  • پرداخت ۳۵ درصد وجوه سیب زمینی خریداری شده از کشاورزان اردبیلی
  • پرداخت یک هزار میلیارد ریال وجوه سیب زمینی کاران اردبیل
  • کشاورزان گلستانی آب ماندگی را از سطح مزارع خود خارج کنند
  • خسارت ۵۰ درصدی بارندگی به گندمزار‌های خوزستان
  • پرداخت ۱۰۰۰ میلیارد ریال وجوه سیب زمینی کاران اردبیل
  • ۲۰۰ هزار تن از گندم‌های آماده برداشت خوزستان از دست رفت
  • طوفان ۲۰۰ هزار تن گندم این استان را از بین برد !
  • خسارت بارندگی به گندمزارهای آماده برداشت در خوزستان
  • خسارات سنگین طوفان به ۱۰۰ هزار هکتار از گندم‌زارهای خوزستان