Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-05-06@21:30:46 GMT

آیا بانک مرکزی موجب افزایش نرخ ارز شد؟

تاریخ انتشار: ۸ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۹۴۸۴۱۶

آیا بانک مرکزی موجب افزایش نرخ ارز شد؟

ساعت24 - محققان رویه‌ای آزمایشگاهی برای چشیدن مزه چیپس‌های سیب‌زمینی کم‌چرب ابداع کرده‌اند تا تفاوتی در طعم و بافت آن نسبت به چیپس‌های سیب‌زمینی پرچرب وجود نداشته باشد.

محققان رویه‌ای آزمایشگاهی برای چشیدن مزه چیپس‌های سیب‌زمینی کم‌چرب ابداع کرده‌اند تا تفاوتی در طعم و بافت آن نسبت به چیپس‌های سیب‌زمینی پرچرب وجود نداشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش پایگاه اینترنتی نیواطلس، معمولا شرکت‌های تولیدکننده مواد غذایی برای تولید چیپس‌های سیب زمینی کم چرب به آزمایش کنندگان انسانی برای ارزیابی مزه و طعم این چیپس‌ها متکی هستند. استفاده از این افراد پر هزینه است و سلیقه ذائقه آنها کاملا در نتیجه تولید تاثیرگذار است. به همین دلیل اکنون محققان رویه‌ای آزمایشگاهی برای چشیدن مزه چیپس‌های سیب زمینی کم چرب ابداع کرده‌اند.

این رویه جدید با استفاده از مجموعه‌ای از ابزارها، چهار مرحله را در خوردن چیپس‌های سیب زمینی با مقادیر مختلف روغن نباتی شبیه سازی و ارزیابی می‌کند.

اولین مرحله شامل «اولین گاز» است، زمانی که چیپس در ابتدا توسط دندان‌ها می شکند. مرحله بعد «خرد سازی» است در این مرحله تکه های حاصله از اولین گاز چیپس بیشتر خرد شده و با بزاق دهان خیس می شوند. مرحله بعد «تشکیل توده های کوچک» است در این مرحله آنزیم های موجود در بزاق دهان شروع به چشیدن چیپس‌های جویده شده می‌کنند و باعث می‌شوند که آنها به توده‌های کوچک تبدیل شوند و سرانجام مرحله آخر «بلعیدن» است که در این مرحله توده‌ها بلعیده می‌شوند تا هضم شوند.

اکنون تمام این مراحل به صورت مکانیکی و شیمیایی در این رویه آزمایشگاهی انجام می‌شود و سیستم نتیجه را گزارش می‌دهد.

محققان با استفاده از این سیستم جدید موفق به تولید چیپس کم چربی شده‌اند که در لایه نازکی از روغن چاشنی پوشانده شده بود؛ این لایه حاوی مقدار کمی نرم کننده مواد غذایی بود تا به چیپس یک بافت نرم و روغنی بدهد.

آزمایش کنندگان انسانی با چشیدن این چیپس گفتند که این چیپس مزه و طعم چیپس پرچرب را دارد؛ این پوشش روغنی نیز در حقیقت تنها ۰.۵ درصد چربی به چیپس می‌دهد.

این تحقیق در مجله Agricultural and Food Chemistry منتشر شده است.

منبع:ایرنا

منبع: ساعت24

کلیدواژه: بانک مرکزي قيمت ارز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۴۸۴۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سقف تراکنش‌های بانکی در یک روز چه قدر است؟

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، بر اساس اعلام بانک مرکزی، سقف انتقال وجه روزانه کارت به کارت در خودپردازها، موبایل بانک و اینترنت بانک، ۱۰ میلیون تومان و در نرم‌افزارهای پرداخت به پنج میلیون تومان می‌رسد.

بیشتر بخوانید: کلاهبردار سایت دیوار دستگیر شد

همچنین، سقف خرید روزانه از طریق درستگاه های کارتخوان با یک کارت ۵۰ میلیون تومان و با تمام کارت‌های هر فرد تا سقف ۲۰۰ میلیون تومان مجاز است.

علاوه بر این، سقف انجام تراکنش و عملیات انتقال وجه از طریق ساتنا و پایا به صورت غیر حضوری ۲۰۰ میلیون تومان و به صورت حضوری در شعب بانکی ۴۰۰ میلیون تومان است. همچنین، سقف مبلغ انتقال ساتنا در شعب بانکی با ارائه مستندات، بدون محدودیت است.

گفتنی است؛ حداکثر برداشت وجه در خودپردازها برای هر کارت بانکی مانند گذشته ۲۰۰ هزار تومان است.

منبع: ایسنا

انتهای پیام/

کد خبر: 1229515 برچسب‌ها بانک مرکزی ایران

دیگر خبرها

  • بانک دی در مسیر کاهش شناوری سهم و افزایش سرمایه نقدی 
  • قیمت طلا افزایش یافت
  • سقف تراکنش‌های بانکی در یک روز چه قدر است؟
  • پیش‌بینی مهم اقتصاددانان از آینده بازار طلا
  • پیش‌بینی مهم از آینده بازار طلا
  • منتظر طلای ۳۰۰۰ دلاری باشیم؟
  • پیش‌بینی مهم اقتصاددانان از آینده بازار طلا/ قیمت طلا ممکن است از این عدد فراتر رود
  • جهان منتظر طلای ۳۰۰۰ دلاری باشد؟
  • بانک مرکزی وضعیت ارزی کشور را بهبود بخشید
  • تدوام روند نزولی نرخ تورم